Dijous 13 de setembre de 2018
PRIMERS:
Amanida de laminat de peu
de porc amb vinagreta de panses
Macarrons de l'àvia
Crema de carbassa amb
encenalls de formatge de cabra
Mongeta tendre saltejada
amb pernil
Pebrot al piquillo farcits
de brandada de bacallà
Altres opcions:
Carpaccio de vedella amb encenalls parmesà (+4€)
Espàrrecs verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Bacallà fresc a la planxa
amb verdures
Xurrasco a la planxa amb
patates
Pollastre rostit al forn
Pluma a la planxa amb
guarnició
Mandonguilles amb sèpia i
pèsols
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició (+6€)
Entrecot de vedella amb guarnició (350grs) (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Flam d'ou
Iogurt de fruites bosc
Gelat
Pa , aigua, vi de la casa o gasosa
12.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada