Menú del Divendres 25 de Maig de 2018
PRIMERS:
Amanida amb calçots a la tempura
Mongetes saltejades amb pernil
Macarrons de l'àvia
Patates emmascarades amb botifarra
negre
Púding de tonyina amb salsa rosa
Altres opcions
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Carn magra amb samfaina
Lluç a la planxa amb verdura
Braó rostit al forn
Pollastre 1/4 a la planxa
Llom arrebossat
Altres opcions
Entrecot
de vedella (350gr) (+6€)
Cabrit
arrebossat (+6€)
POSTRES :
* Iogurt de melmelada de fruites
del bosc o amb melmelada de pinya casolà
* Iogurt natural
* Crocant
* Flam d'ou
* Mini magnum
* Pastis de xocolata i taronja
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
11.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada