Menú del Dijous 24 de Maig de 2018
PRIMERS:
Amanida amb tonyina, ou dur, i
espàrrec
Patata i mongeta tendre
Remenat d'ous amb bolets, patata i
pernil
Empedrat de mongetes i bacallà
Rigatone a la putanesca ( picant)
Altres opcions
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS :
Xurrasco a la planxa
Lluç a la planxa
Llom al forn amb mostassa i sucre
morè
Croquetes de carn d'olla
Entranya de vedella a la planxa
Altres opcions
Entrecot
de vedella (350gr) (+6€)
Cabrit
arrebossat (+6€)
POSTRES :
* Iogurt de melmelada de fruites
del bosc
* Crocant
* Flam d'ou
* Mini magnum
* Pastis de mel i mató
Aigua, vi de la casa o gasosa (1 beguda per persona)
11.00 € (iva
inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada