Menú del Dilluns 2 de Maig de 2018
PRIMERS:
Amanida amb tonyina
Macarrons de l'àvia
Espinacs a la catalana
Cigronets amb cansalada
Pebrot al piquillo farcits de brandada de bacallà
Altres opcions:
Raviolis
de melós de vedella amb salsa ceps (+3€)
SEGONS :
Llonzes de porc a la planxa amb
salsa mostassa
Bacallà a la planxa amb guarnició
Pollastre arrebossat amb patates
Llata de vedella amb bolets
Altres opcions:
Cabrit
arrebossat (+6€)
Postres, pa , aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada