Menú del Dijous 1 de Març de 2018
PRIMERS:
Amanida
Cèsar
Espaguetis a la Puttanesca (tomàquet, anxoves, parmesà
olives negres i picant)
Remenat d'ous amb calçots i botifarra negre
Sopa de galets de Nadal
Mousse de tonyina i salsa rosa
Altres opcions:
Espàrrecs
amb salsa romesco (+3€)
Ravioli
de confit d'ànec i salsa tòfona
SEGONS :
Bacallà fresc la planxa amb verdura
Secret a la planxa amb patates
Entranya de vedella a la planxa
Costellam de porc al forn
Llibrets de llom
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb guarnició
(+6€)
Timbal de melós de vedella amb
Idiazabal (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada