Menú del Dimecres 28 de Febrer de 2018
PRIMERS:
Amanida
amb codony i formatge
Escudella
barrejada
Petxina
de rap i gambes
Patata
i mongeta tendre
Pebrot
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Altres opcions:
Espàrrecs
amb salsa romesco (+3€)
Ravioli
de confit d'ànec i salsa tòfona
SEGONS :
Sèpia a la planxa amb verdura
Tripa i moro " Callos"
Entranya de vedella a la planxa
Pit de pollastre a la planxa amb
salsa pebre
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Timbal de melós de vedella amb
Idiazabal (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada