Menú del Divendres 16 de Febrer de 2018
PRIMERS:
Amanida
de pernil dolç i prunes
Crema
de verdures amb ceba cruixent
Raviolis
d'espinacs, ricota, i salsa salmó
Pastis
de truites amb xampinyons gratinats
Mongetes
seques amb bolets, porro i pernil
Altres opcions:
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
SEGONS :
Hamburguesa de vedella a la planxa
maionesa de mostassa
Braó rostit al forn
Rodo de pollastre farcit de pernil
dolç i formatge
Mero a la planxa amb verdures
Popets amb ceba
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)
POSTRES :
Iogurt de fruites del bosc o
melmelada de pinya casolà
Flam d'ou o cafè
Pastis de nutela i crema
Copa de gelat de torró
Pa, aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada