Menú del Dilluns 12 de Febrer de 2018
PRIMERS:
Amanida
de formatge de cabra i fruits secs
Mousse
d'escalivada i seitons
Rigatone
a la carbonara
Sopa
de peix
Carxofes
saltejades amb pernil
Altres opcions:
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
Crep
d'espinacs, panses i pinyons, bacó i ricota amb tomàquet dolç (+3€)
SEGONS :
Sèpia a la planxa amb verdureta
Llàgrimes de pollastre arrebossades
Entranya de vedella
Botifarra esparracada amb bolets i
ceba
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada