Menú del Dimarts 6 de Febrer de 2018
PRIMERS:
Amanida
de codony i formatge fresc
Humus
de cigrons i bacallà
Pebrot
al piquillo farcit de carn rostida gratinats
Escudella
barrejada
Altres opcions:
Crep
d'espinacs, ricota, panses i pinyons amb salsa de tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS :
Salmó a la planxa amb verdurea
Carn magra amb sasla pebre
Bistec a la planxa
Pularda a cuinada a baixa
temperatura
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de
les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu
temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada