Menú del Dilluns 5 de Febrer de 2018
PRIMERS:
Amanida
de cruixents amb vinagreta mel
Crema
de porros i poma
Espaguetis
saltejats amb salsa bolets
Gratinat
d'albergínia, formatge i mel
Altres
opcions:
Crep
d'espinacs, ricota, panses i pinyons amb salsa de tomàquet dolç (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa amb romesco (+3€)
SEGONS :
Orada al forn
Rosbeaf de vedella
Secret a la planxa
Escalopa de vedella arrebossades
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden
portar productes al·lergògens (consulteu
al personal)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques
de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el
seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada