Menú del Dilluns
8 de Gener de 2018
PRIMERS:
Amanida de formatge de cabra i fruits secs
amb vinagreta de mel
Escudella amb galets i pilota
Pèsols amb pernil
Humus de cigrons amb bacallà i torradetes
Tallarines amb salsa bolets
Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i
pinyons (+3€)
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
SEGONS :
Entranya
de vedella a la planxa
Calamars a
la planxa
Croquetes
de "morcilla"
Braó
rostit amb patates al forn
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada