Menú del Dijous
4 de Gener de 2018
PRIMERS:
Amanida de gambetes, cranc, blat de moro i
pinya
Patates d'Olot
Galetada " plat típic de
pescadors"
Coca de tomata i tonyina
Altres opcions:
Crep d'espinacs, ricota, panses i
pinyons (+3€)
Carpaccio
de pop a la gallega (+3€)
SEGONS :
Lluç a la
planxa
Secret a
la planxa amb guarnició
Llàgrimes
de pollastre arrebossat
Braó
rostit amb patates al forn
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Cabrit a la milanesa (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada