Menú del Divendres
1 de Desembre de 2017
PRIMERS:
Amanida de Cruixents amb vinagreta de mel
Timbal de patata, boti i formatge de cabra
gratinat
Tallarines amb gambetes
Remenat d'ous amb bolets, patata i xoriço
Crema de porros i pera
Altres opcions:
Espàrrecs
amb romesco (+3€)
SEGONS :
Aplanats
de pollastre amb guarnició
Xurrasco a
la planxa
Galtes
rostides al forn
Llobarro
al forn
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats
són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació
PRIMERS:
Amanida de Cruixents amb vinagreta de mel
Timbal de patata, boti i formatge de cabra
gratinat
Tallarines amb gambetes
Remenat d'ous amb bolets, patata i xoriço
Crema de porros i pera
Altres opcions:
Espàrrecs
amb romesco (+3€)
SEGONS :
Aplanats
de pollastre amb guarnició
Xurrasco a
la planxa
Galtes
rostides al forn
Llobarro
al forn
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
1 comentari:
You will improve your English in only 5 minutes per day, guaranteed! https://imgur.com/a/CTJO1C4 https://imgur.com/a/TgiZTxO https://imgur.com/a/MzcC2NL https://imgur.com/a/YgeHh90 https://imgur.com/a/76Hiarp https://imgur.com/a/Ik4asF8 https://imgur.com/a/OfcNw7W
Publica un comentari a l'entrada