Menú del Dimarts
28 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida de bacallà, ceba tendre, i salsa
romesco
Fideuà acompanyat d'all i oli
Sopa de galets amb pilotilles
Espinacs a la catalana
Espàrrecs amb maionesa
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Seitons
fregidets
Llom a la
planxa amb salsa formatge
Cuixa de
gall d'indi rostida al forn
Bistec a
la planxa
"Besuguito"
a la planxa
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada