Menú del Divendres
3 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, formatge de
cabra i fruits secs
Remenat d'ous amb bolets, patata i pernil
Tallarines saltejades amb verdures
Sopa torrada " típica del
Lluçanès"
Cigrons amb cansalada
Mousse de beicon i formatge
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
SEGONS:
Salmó a la
planxa amb verdura
Botifarra
esparracada amb bolets i ceba caramel·litzada
Pollastre
a la planxa amb guarnició
Llibrets
de llom farcits de pernil dolç i formatge
Conill al
allet amb guarnició
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada