Menú del Dijous
2 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats, tonyina, ou dur
Espaguetis amb xampinyons i tòfona
Pebrots al piquillo amb brandada de
bacallà gratinats
Espinacs a la catalana
Paella
Mousse de beicon i formatge
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
SEGONS:
Pollastre
al forn
Lluç a la planxa amb verdura
Bistec a
la planxa amb patates
"Pinxitos" a la planxa
amb guarnició
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada