Menú del Dimecres
22 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida Cèsar
Crema de carbassó amb encenalls de
formatge brie
Lasanya de bolets amb beixamel de ceps
Espinacs a la catalana (panses i pinyons)
Llenties estofades
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Botifarra esparracada
amb ceba caramel·litzada i bolets
Llobarro a
la planxa amb verdura
Xurrasco a
la planxa
Pollastre
al forn
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada