Menú del Dijous
23 de Novembre de 2017
PRIMERS:
Amanida de formatges amb tomàquet
Arròs saltejat amb verdureta
Patates d'Olot
Espaguetis amb salsa d'espàrrecs, nous
Pebrots al piquillo farcits de brandada de
bacallà
Altres opcions:
Carpaccio
de vedella amb parmesà (+3€)
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
SEGONS:
Braó
rostit al forn
Xai a la
planxa
Sèpia a la
planxa
Pollastre
planxa amb salsa curri
Mandonguilles
amb pèsols
Altres opcions:
Entrecot de vedella (350grs) amb
guarnició (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada