Menú del Divendres
6 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb cruixents
(pa torrat, beicon, ceba cruixent)
Rigatone al pesto
Xampinyons farcits de pernil i nous
Humus de cigrons amb bacallà
Remenat d'ous amb alls tendres, gambes
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Mini
canelons de calçot amb beixamel de romesco (+3€)
SEGONS:
Galta de
porc rostida al forn
Mandonguilles
amb pèsols
Xurrasco a
la planxa
Orada a la
planxa
Pollastre
arrebossat
Altres opcions:
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melos de vedella amb
idiazabal (+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada