Menú del Dilluns
9 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb dàtils i
pernil dolç
Tàrtar de tonyina
Mousse d'escalivada i seitons
Macarrons de l'avia
Llenties estofades
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Mini
canelo de calçot amb beixamel de romesco (+3€)
SEGONS:
Bistec a
la planxa
Pularda
amb poma
Bacallà
amb panses
Llibret de
llom farcit de pernil dolç i formatge
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada