Menú del Divendres
20 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb tomàquet de
l'horta
Pebrot al piquillo farcits de brandada de
bacallà
Patates emmascarades amb botifarra negre
Tallarines al alfredo (bacó
i xampinyons)
Albergínia farcida
Rotllet de pernil dolç amb espàrrecs
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Mini
caneló de calçot amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Braó
rostit al forn
Pollastre
a la planxa salsa pebre
Bistec a
la planxa
Sèpia a la
planxa
Llom
arrebossat
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada