Menú del Dijous
19 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb pera, pipes,
formatge blau
Pebrot al piquillo farcits de brandada de
bacallà
Remenat d'ous amb bolets, pernil i patates
Rotllet d'espinacs, pernil dolç i formatge
Espaguetis a la bolonyesa
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa (+3€)
Mini
caneló de calçot amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Costellam
de porc al forn
Pollastre
a la planxa amb cous-cous i quinoa
Paella
mixta
Calamars a
la planxa
Escalopins
de vedella arrebossats
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada