Menú del Dilluns
2 d'Octubre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb dàtils i
bacó
Gratinat de carbassó i bacallà
Crema de bolets amb crostonets de pa
Tallarines amb oli picant i allet
Crep de pernil dolç, espàrrec, maionesa i
ensiam
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Pollastre
rostit al forn
Llonzes de
gall d'indi a la planxa
Calamars a
la planxa
Bistec a
la planxa
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada