Menú del divendres
29 de Setembre de 2017
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb bacallà,
salsa romesco
Remenat d'ous amb alls tendres i gambes
Gratinat d'albergínia, formatge i mel
Macarrons de l'avia
Crema de meló amb encenalls de pernil
Altres opcions:
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Mini
canelons de calçot amb beixamel de romesco gratinats (+3€)
SEGONS:
Carn magra
amb salsa pebre
Braó
rostit al forn
Escalopins
de pollastre a la planxa
Filet de
llenguado arrebossat
Altres opcions:
Cabrit arrebossat amb guarnició
(+6€)
Entrecot de Girona a la planxa
(+6€)
Postres, pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa
11.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada