Menú del Divendres 7 de Juliol de 2017
PRIMERS:
Amanida
amb enciams variats, amb formatge de cabra, maduixes, fruits secs, vinagreta de
mel
Humus
de cigrons amb bacallà
Macarrons
a la bolonyesa
Vichyssoise
(crema de porros)
Escalivada
de l'hort
Espàrrecs
verds amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Lluç a la planxa amb verdureta
Xurrasco a la planxa amb patates
Braó rostit al forn
Llàgrimes de pollastre arrebossades amb
patates
Entrecot de Girona de vedella amb guarnició (+6€)
POSTRES:
Iogurt amb coulis de fruites del bosc
Pastis de xocolata
Flam d'ou
Sorbet de mojito
Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
11.00
€ (iva inclòs)
* Tots
els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes
veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada