Menú del Dijous 6 de Juliol de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, amb codony i formatge, pipes vinagreta
Pèsols
amb pernil
Empedrat
de cigrons i tonyina
Pasta
saltejada amb salmó fumat i espàrrecs verds
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs amb maionesa
Caneló
de brandada de bacallà amb salsa piquillo(+3€)
SEGONS:
Calamars a la planxa amb verdureta
Braó rostit al forn amb guarnició
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Croquetes de pebrot al piquillo amb
"gules"
Entrecot de carn de Girona a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt amb coulis de fruites del bosc
Pastis de taronja i coco
Flam d'ou
Sorbet de llimona
Pa
Aigua, vi de la casa o gasosa, refresc
11.00
€ (iva inclòs)
* Tots
els nostres plats són de proximitat, les verdures son fresques de les hortes
veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de
preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada