Menú del Divendres 26 de Maig de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb pernil d'ànec taronja
Ensaladilla
russa
Remenat
d'ous amb alls tendres i gambes
Macarrons
de l'àvia
Rotllet
de pernil dolç i espàrrecs
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Conill al allet
Pollastre arrebossat
Mero a la planxa amb guarnició
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa de 350gr
(+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc o mango
Pastis dolç de llet
Macedònia
Flam d'ou
Sorbet de mojito, llimona
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada