Menú del Dimecres 1 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats pollastre, pa torrat, anxoves i vinagreta
Crep
de pernil dolç i formatge amb salsa d'ametlla
Remenat
d'ous amb alls tendres i gambes
Fideuà
acompanyat d'all i oli
Mongeta
tendre saltejada amb pernil
Sopa
d'all com ho feia l'àvia
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Llonzes de porc a la planxa amb maionesa de
mostassa
Pollastre rostit al forn amb guarnició
Suprema de Corbina al forn
Lluç a la planxa amb guarnició
Gall d'indi a la planxa amb patates
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES:
Crema catalana casolana
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam de cafè
Crocant
Pastis
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada