Menú del Dijous 2 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats taronja i nous
Pastis
d'hivern (pa de motlle, samfaina, xampinyons, ou dur i beixamel)
Pèsols
saltejats amb pernil
Pebrot
al piquillo farcits de brandada de bacallà
Tallarines
picants
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Llom a la mostassa
Braó rostit al forn
Paella mixta
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc o mango
Crocant
Pastis
Gelat de torro
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada