Menú del Divendres 24 de Febrer de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatge brie i fruits secs
Rigatone
(autentica pasta italiana) al pesto
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Crema
de bolets i crostonets de pa
Patates
d'Olot
Espàrrecs
verds a la planxa amb salsa romesco (+3€)
SEGONS:
Lluç a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa
Llibrets de llom farcits de bacó i formatge
Braó rostit
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de 350gr amb guarnició (+6€)
POSTRES:
Flam
Pastis del dia
Iogurt amb fruites del bosc o mango
Fruita
Gelat de torró
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar! /
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada