Menú del Dissabte
25 de Febrer de 2017
Bon
Carnaval!!
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb mini favetes
confitades, botifarra i pinyons
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Graellada de verdures amb salsa romesco
Crep de vieires, gambes amb salsa marinera
Rissotto de bolets i encenalls de parmesà
SEGONS:
Llaminera (solomillo) a la planxa amb salsa pedro
ximenez
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Vedella
amb bolets
Sèpia a la
planxa
Pularda
amb compota de poma
Cabrit
arrebossat
POSTRES:
Crema de
taronja
Gelat de
torro i ratafia
Pastis de
xocolata
Iogurt amb
mango o fruites del bosc
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Pasta amb
tomàquet i formatge
--------------------------------
Llàgrimes
de pollastre
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada