Menú del Divendres 27 de Gener de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb bacó, pa torrat, ceba cruixent i vinagreta de mel
Rigatone
(autentica pasta italiana) al pesto
Remenat
d'ous amb bolets, patates i pernil
Sopa
torrada (típica del
Lluçanès brou + rostit)
Espinacs
a la catalana (panses i
pinyons)
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Contra cuixa de pollastre a la planxa amb
guarnició
Galta de porc rostida
Peix del dia: Salmó a la planxa
Escalopins de vedella arrebossats
Cabrit arrebossat (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam d'ou o cafè
Gelat de nata, turró
Crocant
Pastis
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada