Menú del Divendres 13 de Gener de 2017
PRIMERS:
Amanida
d' enciams variats, amb tonyina, espàrrecs i ou dur
Crep
de pernil dolç i formatge
Carxofes
al forn
Llenties
estofades de l'àvia
Espaguetis
a la marinera
Caneló
de melós de vedella amb salsa de ceps (+3€)
SEGONS:
Xai de vedella a la planxa
Popets
amb ceba
Vedella amb bolets
Pollastre al cointrau
Entrecot 350gr (+6€)
POSTRES:
Flam d'ou
Pastis
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata, torró
Iogurt de mango o fruites del bosc
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada