Menú del Dissabte
14 de Gener de 2017
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats de pernil d'ànec
casolà amb taronja i fruits secs
Carpaccio de vedella amb encenalls de
parmesà
Crep de vieires i gambes amb salsa
marinera
Trinxat de patata i col típica de la Cerdanya amb cansalada
Graellada de verdures
Humus de cigrons amb bacallà
SEGONS:
Llaminera
a la planxa amb salsa tòfona
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Sèpia a la
planxa amb guarnició
Cap de
llom amb sucre morè i mostassa
Timbal de
melós de vedella amb Idiazabal
POSTRES:
Panacota
de cafè
Pastis
Tarta
whisky
Flam amb
nata
Iogurt amb
mango o fruites del bosc
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Espaguetis
a la bolonyesa
--------------------------------
Escalopins
de vedella arrebossats amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada