Menú del Dilluns 30 de Gener de 2017
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb formatge de cabra i fruits secs
Trinxat
de patata i col amb cansalada
Humus
de cigrons amb bacallà i torradetes
Crema
de rap i gambes
Espaguetis
amb bolets
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Hamburguesa de vedella a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Costellam de porc al forn
Sèpia a la planxa amb verdureta
Llom arrebossat amb patates
Cabrit arrebossat (+6€)
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
POSTRES:
Crema catalana casolana
Iogurt de fruites del bosc o mango
Flam de cafè
Crocant
Pastis
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada