Menú del Dissabte
3 de Desembre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats formatge brie i
fruits secs vinagreta de mel
Carpaccio de vedella amb encenalls de
parmesà
Crep d'espinacs, ricotta,
panses,pinyons i salsa de tomàquet dolç
Tallarines saltejades amb bolets
Carxofes al forn
SEGONS:
Secret a
la planxa amb guarnició
Cabrit
arrebossat amb guarnició
Confit
d'ànec amb compota de poma
Bacallà al
forn amb romesco
Timbal de melós
de vedella amb Idiazabal
POSTRES:
Lioneses
amb xocolata
Trufes amb
nata
Tarta
whisky
Iogurt amb
mango o fruites del bosc
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Macarrons
a la bolonyesa
--------------------------------
Escalopins
de vedella arrebossats amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada