Menú del Dimecres 7 de Desembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
Cèsar (enciams, pollastre, anxoves, pa torrat i vinagreta de mostassa)
Espirals
a la carbonara
Arròs
saltejat amb verdures
Espàrrecs
amb maionesa
Púding
de bolets
Carpaccio
de vedella amb encenalls de parmesà (+3€)
SEGONS:
Salmó a la planxa amb guarnició
Bistec a la planxa amb patates
Costellam de porc al forn
Mandonguilles amb pèsols
Timbal de melós de vedella amb Idiazabal (+6€)
Entrecot de vedella (350gr) (+6€)
POSTRES:
Pastis
Crema catalana
Iogurt de fruites del bosc o mango
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Flam d'ou o cafè
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada