Menú del Dissabte
8 d'Octubre de 2016
Tastet de
la casa
PRIMERS:
Amanida de Tardor (enciams,
magrana,taronja, formatge fresc i nous, vinagreta de mel)
Canelons casolans de ceps i foie amb salsa
ceps
Carpaccio casolà de peus de porc amb
vinagreta de fruits secs
Timbal d'escalivada amb seitons
Humus de cigrons amb bacallà i torradetes
Espàrrecs verds a la planxa amb salsa
romesco
SEGONS:
Lluç a la
planxa amb salsa de marisc i gambes
Llaminera
a la planxa amb salsa pebre
Cabrit
arrebossat amb patates
Timbal melós
de vedella i Idiazabal
Botifarra
esparracada amb ceba caramel·litzada, bolets i patates
POSTRES:
Panacotta
de torró
Brownie
amb nata
Coulant
amb nata
crocant
Pa
Aigua, vi
de la casa o gasosa, refresc
18.00 € (iva inclòs)
MENÚ INFANTIL (fins a 12
anys)
Macarrons de
l'àvia
--------------------------------
Llom arrebossat
amb patates
Postres,
beguda i pa
12.00 € (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de
proximitat, les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat
s'elabora al moment i per tant necessita el seu temps de preparació.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada