Menú del Dilluns 10 d'Octubre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb pollastre i vinagreta de poma
Escalivada
de l'horta veïna
Macarrons
de l'àvia
Tàrtar
de tomàquet amb formatge fresc i olivada
Pèsols
amb pernil
SEGONS:
Secret a la planxa amb guarnció
Bacallà amb salsa romesco
Escalopins de vedella arrebossats
Cap de llom amb prunes
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Filet de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Pastis del dia
Panacota de torró
Sorbet de mojito
Cono de vainilla i xoco
Gelat de nata
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i
per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada