Menú del
Divendres 16 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb tonyina, tomàquet, ou dur i espàrrecs
Amanida
freda de llenties i verdureta
Graten
de patata i carn
Flam
d'espinacs i panses
Macarrons
de l'àvia
Rissotto
de bolets (+3€)
SEGONS:
Conill al moscatell
Secret a la planxa
Calamars a la planxa amb guarnició
Escalopins de pollastre amb salsa de
formatges
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Arròs amb llet
Raïm negre de collita pròpia
Flam amb brownie
Pastis de poma
Iogurt de fruites del bosc
Sorbets mojito
Cono de vainilla i xoco
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada