Menú del Dimecres 14 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
de fruits secs amb vinagreta de mel
Ous
farcits de tonyina i surimi
Púding
d'escalivada i seitons
Rigatone
a lo Alfredo (bacó i
xampinyons)
Pèsols
a la catalana
Rissoto
de bolets (+3€)
SEGONS:
Costellam de porc al forn
Hamburguesa de vedella amb dues textures de
ceba
Salmó a la planxa amb verdureta
Llibret de pollastre arrebossat
Vedella amb bolets
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Raïm negre de collita propia
Brownie
Pastis de poma
Iogurt de fruites del bosc
Sorbets mojito o llimona
Gelat de nata o nutela
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada