Menú del Dimarts 13 de Setembre del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams amb avellanes i taronja
Gaspatxo
de tomàquet amb xíndria i entrebancs
Coca
d'espinacs
Púding
d'escalivada i seitons
Pasta
saltejades amb all
Ous
estrellats amb patates i pernil
Rissotto
de bolets (+3€)
SEGONS:
Cuixes de pollastre al cointreau amb guarnició
Filet d'orada a la planxa
Llom arrebossat amb patates
Bistec a la planxa
Vedella amb bolets
Cabrit arrebossat guarnició (+6€)
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Raïm negre de collita propia
Brownie
Pastis de poma
Iogurt de fruites del bosc
Sorbets mojito o llimona
Gelat de nata o nutela
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada