Menú del Dilluns 1 d'Agost del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, formatge cabra, fruits secs
Espaguetis
a la bolonyesa
Mousse
d'espàrrecs i salmó
Crema
de meló amb encenalls de pernil
Rissotto
de bolets
Canelons
casolans amb foie, ceps (+4€)
Caneló
de brandada de bacallà amb salsa piquillo (+4€)
SEGONS:
Bacallà al forn amb un llit de verdures
Full de llaminera pedro ximenez
Botifarra amb patates
Xurrasco a la planxa
Cabrit arrebossat (+5€)
Timbal de vedella amb Idiazabal (+4€)
Entrecot de vedella a la planxa (+5€)
POSTRES:
Pastis casolà de taronja
Brownie amb nata
Flam d'ou
Gelats
préssecs
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada