Menú del Dimecres 13 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
de tomàquet i tonyina
Gaspatxo
amb entrebancs
Truita
d'espinacs
Crep
d'estiu (pernil dolç, maionesa, blat de moro, enciam)
Raviolis
al pesto
Púding
d'alls tendres i gambes
SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada
Peix del dia: Lluç a la planxa
Calamars a la romana
Contra cuixa de pollastre a la planxa
Mandonguilles amb pèsols
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
Mousse de llimona
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada