Menú del Dijous 14 de juliol del 2016
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats amb meló i pernil, pipes
Macarrons
de l'àvia
Gaspatxo
de xíndria amb entrebancs
Púding
d'alls tendres, gambes
Pebrot
del piquillo farcits de brandada de bacallà
SEGONS:
Paella
Llibret de llom farcit de formatge brie, nous
i ceba caramel·litzada
Peix del dia: Calamars a la planxa
Pollastre a la planxa amb patates
Vedella amb bolets
Entrecot de vedella a la planxa (+6€)
POSTRES:
Iogurt de fruites bosc, natural, desnatat
Flam d'ou o cafè
Mousse de llimona
Fruita
Pa i una beguda
11
€ (iva inclòs)
* alguns dels plats que
s'ofereixen poden portar productes al·lergògens (consulteu al personal)
Tots els nostres plats són de proximitat,
les verdures son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment
i per tant necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada