Menú Dilluns 11 d'Abril de 2016
PRIMERS:
Amanida de formatge de cabra i fruits secs
Patata i mongeta tendre
Púding de tonyina amb salsa rosa
Tallarines saltejades amb bolets
SEGONS:
Escalopins de vedella arrebossats amb
patates
Llonzes de porc a la planxa amb ceba
caramel·litzada
Cuixes de pollastre al forn
Filet de Orada amb verdures
Entrecot de vedella a la planxa (supl. 6€)
POSTRES:
Iogurt de: fruites del bosc, natural
Flam de : ou, cafè, xoco
Sorbet de mojito
cono
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada