Menú del Dissabte 9 d'Abril de 2016
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, gambes amb bacó
Remenat
d'ous amb bolets i pernil
Ravioli
de pollastre rostit amb salsa de foie
Timbal
de carbassó i formatge de cabra
SEGONS:
Cueta de rap a la marinera
Secret ibèric a la planxa
Cabrit arrebossat amb guarnició
Melós de vedella amb Idiazabal
POSTRES:
Pastis d'ametlla
Iogurt de : fruites del bosc, menta, mango
Flam de cafè, ou, xoco
Tarta whisky
Pa, beguda
18.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL (fins a 12
anys)
Espaguetis amb salsa de tomàquet fregit
casolà
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre amb patates
Postres, beguda i pa
12.00
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures
son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada