Menú Dilluns 21 Març de 2016
PRIMERS:
Amanida de dàtils, pernil dolç
Crep de xampinyons amb salsa tòfona
Trinxat de patata i col amb cansalada
Albergínia farcida
Rigatone (macarrons
grans) a la napolitana
SEGONS:
Lluç a la planxa amb verdureta
Llonzes de porc a la planxa
Pollastre rostit
Escalopa de vedella arrebossada
POSTRES:
Pastis xoco
Flam de xoco, ou cafè
Iogurt natural o de fruites del bosc
Cucurutxo de xoco i vainilla, nata, cookies
Sorbet de mojito
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada