Menú del Dissabte 19 Març de 2016
- Sant Josep -
Tastet de la casa
PRIMERS:
Amanida
d'enciams variats, calçots amb tempura i salsa calçots
Caneló
de brandada de bacallà i salsa piquillo
Albergínia
farcida de carn
Carpaccio
de vedella amb rucula i encenalls de parmesà
Vichyssoise
amb crostonets de pa
SEGONS:
Hamburguesa de vedella amb ceba
caramel·litzada, formatge de cabra
Rotllet de pollastre farcit de prunes i
pinyons
Gambes a la planxa amb all i julivert
Xai a la planxa amb carxofes
POSTRES:
Crema de sant Josep
Flam de cafè, ou
Gelat de nata amb xocolata calenta
Pastis de poma
Torró amb ratafia
Pa, beguda
18.00
€ (iva inclòs)
MENÚ
INFANTIL (fins a 12
anys)
Canelons
--------------------------------
Llàgrimes de pollastre amb patates
Postres, beguda i pa
12.00
€ (iva inclòs)
* Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures
son fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada