Menú Dimarts 16 de Febrer de 2016
PRIMERS:
Amanida d'enciams variats amb gambes i
xampinyons
Escudella barrejada
Gratinat de carbassó, formatge i mel
Espàrrecs verds a la planxa amb romesco
Fusilli (espirals) a la
carbonara
SEGONS:
Peix
del dia: Rogers "salmonetes"
fregidets
Braó rostit al forn
Pollastre a la planxa amb patates
Escalopins de vedella arrebossades
Entrecot de vedella (supl.6 €)
Timbal melós de vedella amb Idiazabal (supl.
6€)
POSTRES:
Crema catalana casolana
Pastis nata, trufa i iema
Flam cafè
Crocant
cucurutxo de vainilla i xocolata
Iogurt natural o de fruites del bosc
Pa, una beguda,
Menú
: 11 € (iva inclòs)
* Alguns dels plats que s'ofereixen poden portar productes
al·lergògens (consulteu al nostre personal)
Tots els nostres plats són de proximitat, les verdures son
fresques de les hortes veïnes i cada plat s'elabora al moment i per tant
necessita el seu temps de preparació.
Gaudiu d'un bon dinar!
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada